В 19:39 часа на 24 юни  в дежурната част на

...
В 19:39 часа на 24 юни  в дежурната част на
Коментари Харесай

Младежи с варненска Хонда пострадаха при катастрофа в Шумен

В 19:39 часа на 24 юни  в дежурната част на ОДМВР- Шумен е признат сигнал за зародило пътнотранспортно произшествие на бул. “ Симеон Велики “ в града сред лидер на лек автомобил Фолксваген " Голф “ с шуменска регистрация и лидер на мотоциклет " Хонда " с варненска регистрация.

Към мястото на произшествието са ориентирани екипи на полиция и незабавна помощ. Установено било, че са потърпевши лидерът на мотоциклета – 23-годишен мъж от Шумен и спътничката му- 20-годишна с адрес в село Хан Крум. Откарани са за обзор в шуменската болница, открита е фрактура на ляв гален на лидера и на пубисна кост на спътничката му.

Водачите на мотоциклета и на лекия автомобил са правоспособни. Тествани са за алкохол. Пробата на лидера на мотоциклета е негативна, а на лидера на лекия автомобил – 0.92 промила в издишания въздух. Дал е кръвна проба за химичен разбор.

По първични данни са се движили в една посока- към кв. Дивдядово, произшествието е зародило по време на изпреварване. Водачът на лекия автомобил закачил със странично огледало мотоциклета, вследствие на което изгубил ръководство, паднал, и излязъл вляво отвън пътното платно. Образувано е следствено дело.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР